Studer smartere

FileFora.dk er en netbaseret platform for køb og salg af studierelaterede dokumenter på universitets- og højskoleniveau i Danmark.

Vi ønsker at hjælpe studerende med at studere smartere ved at tilbyde praktiske løsninger for deling og indhentning af kundskaber fra sammendrag, forelæsningsnotater, eksamensbesvarelser, opgavebesvarelser og andre relevante dokumenter, som kan gøre indlæring af fagstoffet nemmere og hurtigere.

Smartere (1)

 

Hold kursen og spar tid

Vanskelig

Hverdagen som studerende er faglig krævende for mange studerende, med en enorm mængde fagstof som skal læres i løbet af et semester. Når eksamenen nærmer sig er det nemt at miste overblik og fokus.

Ved at tilbyde en netbaseret platform for deling af dokumenter, kan vi forenkle tilgangen til bearbejdet fagstof og forbedre indlæringsprocessen.

Dele-dokumenter-2

Nemmere at forstå

Lærebøger og forelæsninger er vigtige pædagogiske virkemidler for at lære fagstoffet. Vi ved dog også at studerende ofte selv er de bedste kilder når det gælder vidensdeling.

Studerende som forstår fagstoffet ved hvordan man skal formidle idéerne og faktaene på en mere forståelig måde – og denne indsigt bliver gjort tilgængelig på FileFora.dk.

Forstå

 

Arbeid stilles til rådighet

Arbeid-tilgjengeliggjøres-regn (1)

Mange studerende lægger stor arbejdsindsats i at lave gode og transparente notater, for at finde frem til kernen i fagstoffet. FileFora bidrager til øget værdiskabelse ved at gøre tidligere støvsamlende arbejde let tilgængeligt for andre.

Du kan også bidrage til denne værdiskabelse, ved at blive en del af vidensportalen for studerende!