Få bedre indsigt i de fag du studerer!

Vi håber at du kan lære noget fra de flinke studenter som tidligere har arbejdet med samme fagstof. Samarbejde og vidensdeling er nøglen til succes.

Fremgangsmåde:

1. Bladr våres mangfoldigeshelf-159852_640 udvalg af studierelevante dokumenter igennem for at finde det du leder efter. Her finder du blandt andet sammendrag, forelæsningsnotater og eksamensbesvarelser. Du kan søge efter universitet, fagområde, emne eller UDD-kode.

Hvis du ønsker kun at se dokumenter som er uploaded af studerende fra din skole, skal du vælge din skole i margen til højre og trykke på søg-knappen.

Kan du ikke finde du søger? Opret en efterspørgselsannonce!

2. Når du har fundet frem til det emne du leder efter, kan du sortere dokumenterne efter titel og dato.

3. Tryk køb for at få adgang til dokumentet. Efter handlen vil du kunne downloade dokumentet til din foretrukne enhed, og du kan når som helst udskrive det til eget brug. Hvis dokumentet bliver opdateret af sælger, vil du automatisk få adgang til det nye opdaterede dokument. Dokumentet du har downloadet bliver automatisk markeret med din info og et FileFora-vandmærke.

For at åbne dokumentet skal du indtaste en adgangskode. Denne adgangskode er dit brugernavn – slik det fremstår på din profil.

4. Du kan nu bedømme dokumentet og komme med en tilbagemelding i kommentarfeltet. Husk at dette vil hjælpe rating-153609_640andre i at vælge rigtig, og motivere sælgerne til at gøre et bedre stykke arbejde – både nu og i fremtiden.

Vi håber at du bliver tilfreds med købet! Hvis du mod forventning støder på klare fejlagtig fakta eller oplysninger, dokumentindhold der ikke matcher dokumentbeskrivelsen, eller krænkelse af ophavsretten eller andres rettigheder, kan du sende os en klage. Du har 14 dages klageret. Påstande om brud på eventuelle rettigheder skal kunne dokumenteres. Ved medhold i klagen vil du få tilbagebetalt prisen du betalte for dokumentet.


Fandt du ikke svar på det du ledte efter? Eller ønsker du at læse mere om køb af dokumenter? I så fald skal du bare gå til fanen spørgsmål og svar og vælge kategorien Køb af dokumenter.