Tjen penge på dine notater med FileFora!graduation-149646_640

På FileFora.dk kan du sælge de notater du tidligere har knoklet på, men som du aldrig regnede med at du ville få brug for igen. Du uploader bare dine notater som PDF, hvorefter andre medstuderende kan købe og downloade dem, så de bedre kan forstå deres fag.

Fremgangsmåde:

1. Hvis du ønsker at uploade dokumenter til salg, skal du først klikke på knappen, Bliv medlem!

Derefter bliver du sendt videre til registreringsformularen, som skal udfyldes med dine rigtige oplysninger, før at dine dokumentsalg kan blive registreret til dig, så du til sidst kan modtage dine penge.


2. Etter at du har udfyldt skemaet og trykket Send, vil du blive sendt til salgspanelet.

I salgspanelet kan du administrere dine dokumenter, samt holde styr på din indtjening og profil. Dette gøres via de ulige faner øverst i panelet.


3. For at uploade et nyt dokument skal du klikke på den relevante fane.

Herefter bliver du sendt til en formular, som skal udfyldes for at gøre dokumentet tilgængeligt for andre studerende på FileFora.dk.


4. Først og fremmest skal du vælge et navn til dokumentet.Overskrift2-fade

Navnet bør være så beskrivende som mulig, så andre studerende nemt kan se hvad dokumentet indeholder. Da navnet på dokumentet også et koblet sammen med søgeformularen, vil det være en god idé at have et dækkende dokumentnavn, så du også når ud til dem der efterspørger dokumentet. Hvis dokumentet for eksempel er et sammendrag af en bog, er navnet på bogen, forfatteren og fagområdet, noget som bør stå i dokumentnavnet. Derudover bør der specificeres hvilke kapitler dokumentet dækker under dokumentbeskrivelsen (se nedenfor). Det kan også være smart at inkludere hvilket tema bogen dækker – dette er især aktuelt i de tilfælde hvor (eksempelvis) sammendraget kun dækket et enkelt kapitel.


5. Herefter skal du sætte en pris på dokumentet.

Sælger bestemmer prisen på dokumentet og kan til enhver tid ændre denne. Dette gør det muligt at for eksempel sætte en lav startpris, for så senere at sætte prisen op efter dokumentet får et højere antal downloads, gode tilbagemeldinger og/eller god stjernerangering. Det er vigtigt at vide at en høj pris vil reducere efterspørgslen af dokumentet. Sælger må derfor afgøre om målet er at sælge mange dokumenter til lav pris, få dokumenter til en høj pris, eller noget midtimellem. Vi anbefaler trinvise prisændringer, altså at der foretages små justeringer i prisen for hver prisopdatering. Mindsteprisen du kan tage for et dokument er 15 kroner.

Er du usikker på hvilken pris er passende for dit dokument? Se historiske priser og salg under fanen spørsmål og svar (salg af dokumenter).

Det koster ingenting at oprette en salgsannonce. For at kunne operere FileFora.dk tages der en serviceafgift på 35% af dokumentets salgspris ved gennemført handel. Sælgers 65% bliver automatisk overført til sælgers opgivne PayPal-konto den 15. i påfølgende måned – altså inden 45 dage efter handlen. Pengene på PayPal-kontoen kan nemt overføres til en anden bankkonto, eller benyttes som betalingsmulighed på betalingssteder der accepterer PayPal.


6. Næste trin er at uploade selve dokumentet.

Det gør du ved at klikke på Upload-knappen helt til højre, på samme linje hvor du sætter prisen. Du har nu åbnet din oversigt over uploadede filer, og hertil kan du nemt trække filen du ønsker at uploade, eller du kan klikke på upload og herefter vælg filer for at finde frem til filen i din browser.


7. Vælg herefter hvilken skole, fagområde og fag dokumentet er tilknyttet.

Du skal også vælge om dette er en eksamensbesvarelse, et sammendrag, opgaveløsning eller et andet notat.  Denne information bruges til at gøre det nemmere for andre studerende at finde de dokumenter de leder efter.


8. Til slut beskriver du dokumentet yderligere.

Det anbefales at du præcist, men grundigt, forklarer hvad dokumentet indeholder. Hvis beskrivelsen af dokumentet ikke stemmer overens med dokumentindholdet, kan køberen af dit dokument få refunderet sit køb.

Godt tip: Brug tilbagemeldinger og rangeringer fra kunderne til at forbedre dit dokument, så du i fremtiden kan få flere kunder.

rating-153609_640

 


9.  Godkendelse af dokumenter

Alle dokumenter som sælges hos os gennemgår kvalitetskontrol. Her tjekkes dokumentet blandt andet for plagiering og indhold. Vær opmærksom på at det er dig, som sælger, der har ansvar for hvad du offentliggør, og at du må forsikre dig om at du ikke bryder ophavsretsloven eller andre regler. Du kan blive bedt om at fremlægge yderligere dokumentation eller ændre på indholdet af dit dokument, hvis vi har en mistanke om brud på brugervilkårene.


Fandt du ikke et svar på det du ledte efter? Eller ønsker du at læse mere om salg af dokumenter? I så fald skal du bare gå til fanen spørgsmål og svar og vælge kategorien Salg af dokumenter.